Vi gör det enkelt!
Kameror med mörkerseende och Push funktion.
Det larmar och spelar in på er Mobil om något händer.
Precis så är det för det ju mobilen du bär med dig inte datorn.
Därför är mitt system i första hand anpassat till mobila enheter och kan naturligtvis också ses på stationära enheter eller laptops.

Hur fungerar det då?
Ni köper och monterar kameran, sedan hjälper jag till med anslutning till nätverk. Därefter justerar jag kamerans gränssnitt så det passar för er med larmzoner, under vika tider den skall larma epost inställningar m.m.
När detta är i funktion och rörelser indikeras under larmtiden/larmzonen erhåller ni ett push mail normalt inom 10sec. med 3st bifogade bilder.
Ni tittar på bilderna och ev. öppnar appen och tittar live alternativt spelar in.

Shadow
Slider

Vad lagen anser om övervakning.
OBS. Det jag säljer är det som man kallar larmkameror och inte övervakning!
Den 1 juli 1998 trädde lagen om kameraövervakning i kraft. Syftet med den här lagen var att med hjälp av kameraövervakning förhindra och utreda eventuella brott, lagen ger dock regler som ska säkerställa integritetsskyddet. Om man avser att övervaka en plats behövs tillstånd för kameraövervakning. Detta är ifall det är en fri plats som är upplåten för allmänheten. På privat mark / trapp uppgångar / och bostäder krävs inget tillstånd och det är fritt fram att kamera övervaka. Kameraövervakning i butiker, banklokaler och postkontor tags bort från kravet på tillstånd eftersom att behovet av skydd mot rån och stölder. Det får alltså ske tillståndsfri övervakning under förutsättningarna av att det är för att förebygga brott och att den kamera som används är fast monterad. En anmälan om övervakning skall göras till Länsstyrelsen.